Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus recent trimiterea în judecată a lui Marius Matei, din satul Deia, comuna Frumosu, pentru comiterea infracțiunilor de „violență în familie” și ”rele tratamente aplicate minorului”, după ce, imagini șocante și cu un puternic impact emoțional au apărut în spațiul public în luna februarie a acestui an. Se pare că Marius Matei comuna Frumosu, proaspăt întors din pușcărie, fiind încarcerat pentru că și-a violat fiica vitregă, și-a lovit fiul de doar 7 ani cu bestialitate. Totul pare a se fi petrecut în luna ianuarie a acestui an, chiar sub ochii mamei care stătea liniștită lângă sobă și fuma.

Inculpatul, care este recidivist în acte de agresiune față de copii, violându-și de mai multe ori fiica vitregă, a fost trimis în judecată în stare de libertate, sub control judiciar. Cei patru copii și soția nu mai locuiesc cu el.

„Pe 14.01.2021, în timp ce se afla la domiciliul său, inculpatul l-a agresat fizic pe fiul său minor, în vârstă de 7 ani, prin aceea că, folosindu-și forța brațelor, l-a ridicat pe acesta, trântindu-l cu putere de pardoseală, după care, folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat câteva lovituri la nivelul feselor, cauzându-i acestuia suferințe fizice, iar prin actele de violență exercitate, a fost pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, psihică și intelectuală a minorului”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Reamintim că filmarea a fost realizata în locuință familiei și se vede cum bărbatul îşi trânteşte copilul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Trebuie precizat că, după apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Oamenii legii au luat legătura cu mama minorului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat să ia vreo măsură. Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.

 

Citește și:

Bărbatul din Frumosu care și-a bătut cu bestialitate copilul și-a petrecut noaptea după gratii

Nenorocitul din Frumosu care și-a bătut cu bestialitate copilul, sub control judiciar. Băiețelul a fost agresat pentru că nu a știut să își facă temele

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.