„Balul Gospodarilor” din comuna Vama este o manifestare anuală care se desfăşoară de fiecare dată înainte de intrarea în Postul Paştelui, la salonul de evenimente Allegria. Anul acesta evenimentul va avea loc pe data de 3 februarie 2018, începând cu ora 20.

Petrecerea organizată de reprezentanții localului se aseamănă cu un adevărat spectacol folcloric unde, alături de formația de muzică populară ce cântă până spre dimineaţă melodii îndrăgite din folclorul românesc, vămenii se întrec în dansuri și strigături.

Deși este organizat de reprezentanți ai mediului privat, adică de managerul salonului Allegria, fără implicarea administrației locale, evenimentul se bucură anual de un real succes.

„Acest bal reprezintă o formă de promovare a patrimoniului imaterial și reunește oamenii care sunt dornici să evadeze într-o lume românească de altădată. Cântecul popular, jocul popular, costumul popular, bucătăria noastră bucovineană sunt lucrurile care ne caracterizează și pe care le promovăm. Așadar, îi așteptăm pe toți bucovinenii pe 3 februarie 2018, începând cu ora 20:00, să petrecem încă o seară de neuitat”, a declarat Tiron SINCLITICA, managerul locației.

Locația este situată în satul Molid, strada Ștefan cel Mare 117, comuna Vama, și este una dintre cele mai apreciate locații din zonă.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.