Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, organizează cea de-a XIII-a ediţie a Salonului Auto Bucovina 2016 şi a IX-a ediţie a Expo Finance 2016.

BMW M3 GTR E46 drift car

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru industria auto, este specializată în: autoturisme, autoturisme de teren, microbuze, vehicule utilitare uşoare, echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto, car audio & security, tuning, închirieri auto, şcoli de şoferi, transportatori, servicii financiare și asigurări.

Salonul Auto Bucovina și Expo Finance se va desfăşura în perioada 17 – 19 iunie, pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, între orele 10 și 18.

Ediţia din acest an aduce, în premieră, la Salonul Auto Bucovina, o maşină unică din Campionatul Naţional de Drift. Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. De asemenea, la salon vor fi prezente şapte maşini de epocă şi grupul de inventatori ai instalaţiilor de alimentare pentru autovehicule şi maşini hibrid”, au declarat organizatorii.

Aceștia au menționat că pe perioada Salonului Auto Bucovina, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test, iar vizitatorii vor avea parte de oferte promoţionale oferite la achiziţionarea de maşini noi şi de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.