Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, organizat de Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava în acest an, 2014, a ajuns la ediţia a XI-a.

Salonul este deschis tuturor artiştilor fotografi din ţară şi străinătate, având înaltul patronaj FIAP şi a AAFR. Data limită de trimitere a lucrărilor a fost 31 august.

În acest an, Salonul a avut două secţiuni, secţiunea OPEN şi secţiunea TRAVEL, la care s-au înscris în concurs 548 de artişti fotografi din 36 de ţări ale lumii. Artiştii fotografi participă cu 2040 de lucrări de artă fotografică la secţiunea OPEN şi cu 1752 pentru secţiunea TRAVEL, cu un total de 3792 fotografii.

La această ediţie au participat un număr record de artişti fotografi, cu cel mai important număr de lucrări fotografice intrate în concurs de până acum.

Juriul internaţional al Salonului se va întruni în perioada 22 – 28 septembrie, pentru a premia cele mai bune lucrări de artă fotografică intrate în concurs, acordând 6 medalii FIAP, 12 menţiuni FIAP, 6 medalii AAFR, precum şi 12 menţiuni AAFR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.