În perioada 26.10.-28.10.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia sancţionării abaterilor la regimul rutier de natură a distrage atenţia de la conducere, cu precădere a conducătorilor auto care utilizează în mod necorespunzător telefoanele mobile și a celor care conduc vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest  430 de conducători auto, fiind constatate 16 infracţiuni și aplicate 407sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 118.030 lei. Au fost reținute 53 de permise de conducere și retrase 23 de  certificate de înmatriculare.

La 26/27.10.2018, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere, cu implicarea conducătorilor de mopede, biciclete și atelaje hipo, în cadrul căreia au fost controlate 54 de autovehicule și verificați 19 bicicliști, mopediști și căruțași. Au fost testați cu aparatul etilotest 25 de conducători auto, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de  8.845 lei. Polițiștii au reținut 2 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare și au ridicat 3 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.