Din analizele realizate la nivelul Serviciului Rutier a reieşit faptul că viteza excesivă constituie principala cauză generatoare de accidente rutiere grave.

În ziua de 07 august, Serviciul Rutier Suceava, în colaborare cu Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă a celor două judeţe, având drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză pe DN 17. Cu această ocazie, polițiștii suceveni au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.560 lei, din care 69 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 8 pentru viteză. Tot în cadrul acţiunii au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Un tânăr de 28 ani, din județul Iaşi, a condus autoturismul pe DN 17, în localitatea Iacobeni, cu viteza de 112 km/h (+62 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat de 50 ani, din comuna Iacobeni, a condus autoturismul pe DN 17, localitatea Argestru, cu viteza de 102 km/h (+52 km/h), în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.