În perioada 22 – 23 iulie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu Biroul Rutier Suceava, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinizării pietonilor, precum şi a celor ce nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni, pe raza municipiului Suceava.

În urma acestei acțiuni s-au constatat 2 infracțiuni rutiere, una pentru conducere auto neînmatriculat şi una pentru conducere cu permisul necorespunzător categoriei vehiculului. De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere, din care 15 pentru neacordare de prioritate pietonilor și unul pentru trecerea la semafor pe culoarea roşie. Au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.180 lei, din care 15 pentru neacordare prioritate pietoni și 11 pentru pietonii care au traversat neregulamentar.

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, iar la trecerea de pietoni din dreptul Spitalului Judeţean Suceava, nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.