Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, a organizat şi desfăşurat o acţiune miercuri, 07 noiembrie, pe DN 17 şi DN 2, pentru verificarea în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor de transport persoane și marfă.

În urma acestei acţiuni au fost verificate 248 autovehicule de transport, aplicându-se 81 de sancţiuni, în valoare de 98.940 lei. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, din care 6 pentru lipsă ITP.

O autospecializată a fost depistată de polițiști în trafic pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri (minereu mangan vrac), iar autovehiculul nu era dotat cu prelată.

O autoutilitară a fost depistată în trafic pe DN 17 Mestecăniş, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri (piatră), iar la controlul efectuat s-a constatat că verificarea periodică a aparatului tahograf era expirată din 12.08.2013.

O autoutilitară care tracta o remorcă aparţinând unei societăţi comerciale a fost depistată de polițiști în trafic pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri, iar la controlul efectuat, conducătorul auto nu a putut prezenta diagramele din perioada 08 – 14 octombrie şi niciun alt document justificativ. Mai mult, în urma verificărilor s-a constatat că aparatul tahograf era cu valabilitatea expirată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.