La 16 octombrie, Serviciul Rutier Suceava din cadrul IPJ Suceava, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Polițiilor municipale Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni, a organizat şi desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, a încălcării regimului legal de viteză, disciplinarea pietonilor şi a celor ce nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni.

În urma acestei acțiuni, s-a constatat o infracțiune, care constă în conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Au fost aplicate 119 sancțiuni, în valoare de 43.980 lei și s-au reținut 4 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost reținute 6 permise, din care 2 pentru alcool, 3 pentru prioritate pietoni şi unul pentru depăşire.

Un tânăr de 18 ani, din comuna Hârtop, a condus autoturismul pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, având numărul de înmatriculare provizoriu expirat din 25.09.2013. Acestuia i s-a întocmit dosar penal. Un bărbat de 43 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul pe strada Calea Bucovinei din localitate, având o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool în aerul expirat. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisului de conducere, în vederea suspendării pentru 90 de zile. Un alt bărbat depistat de polițiști a condus pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având o alcoolemie 0,29 mg/l alcool în aerul expirat. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.