În această dimineață, la nivel național, polițiștii au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și verificarea legalităţii activităţii de transport public de persoane și mărfuri.

În doar câteva ore, la nivel naţional, polițiștii au aplicat aproape 2.200 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și au întocmit 14 dosare penale.

La nivelul judeţului Suceava au acţionat 22 de echipaje de poliţie cu peste 40 de poliţişti rutieri. Poliţiştii au acţionat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ cu 6 echipaje, atât pe traseele de transport din municipiul Suceava cât şi la ieşirile din oraş către DN 17, DN 2 şi DN29.

De asemenea, alte 16 echipaje de poliţie au acţionat pe raza judeţului, atât în interiorul localităţilor cât şi pe drumurile naţionale şi europene.

În urma desfăşurării acţiunilor în teren au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.000 lei. Sancţiunile au fost aplicate atât la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice cât şi la legile special privind transportul public de mărfuri şi persoane.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.