În zilele de 21 şi 22 iunie, între orele 10.00 – 18.00, având în vedere situaţia operativă existentă la nivelul judeţului Suceava, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Suceava şi municipiilor şi oraşelor din zona de competenţă, ce au în dotare aparatură radar, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare.

În urma acestei acțiuni s-a constatat o infracțiune și s-au aplicat 359 de sancțiuni, în valoare de 101.015 lei, din care 263 pentru depășirea vitezei, 4 pentru depășiri neregulamentare, una pentru neacordare prioritate pietoni și 91 pentru alte abateri. Au fost reținute 16 permise, din care 11 pentru viteză, 4 pentru depășiri, una pentru alte cauze și 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Un bărbat, de 44 de ani, din comuna Stulpicani, a fost depistat conducând auto pe DN 2, în localitatea Roşiori, cu viteza de 138 km/h, limita de viteză 70 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un şofer din Fălticeni care conducea autoturismul pe strada Aviatorului din Şcheia a fost identificat având permisul de conducere suspendat. S-a întocmit dosar penal.

La 21 iunie a fost identificat un bărbat din Bacău care conducea autoturismul pe strada Aviatorului din Şcheia, cu 112 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.