Deputatul de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a anunțat că astăzi a avut prima zi de audiențe în noul spațiu al unui Cabinet parlamentar, în Cartierul Ițcani.

Parlamentarul democrat liberal a promis în campania electorală deschiderea unui cabinet parlamentar în cartierul foștilor boieri suceveni.

„O zi frumoasă pentru mine, deoarece nu am avut liniște până nu mi-am îndeplinit una dintre numeroasele promisiuni din timpul ultimei campanii electorale. Chiar în prima oră de audiențe, am preluat spre rezolvare problema racordării la conductele cu gaz de pe strada Grigore Alexandru Ghica, asfaltarea străzii Gheorghe Doja și reabilitarea trotuarelor din zonă, dar și reabilitarea Gării Ițcani. Persoanele care au venit astăzi în Cabinetul parlamentar s-au arătat foarte mulțumite de faptul că nu vor mai fi nevoite să străbată tot orașul pentru a discuta cu reprezentanții lor în Parlamentul României. Este primul Cabinet parlamentar din Ițcani!”, a declarat deputatul PDL, Sanda-Maria Ardeleanu.

cabinet

Deputata a precizat că a fost mereu atrasă de oamenii din această zonă a orașului și așteaptă propunerile lor pentru a le transpune în acte normative.

„M-am simțit mereu atrasă și profund legată de acești oameni, către care îmi îndrept gândul de simpatie și hotărârea de a le fi de folos, după puteri și prerogative, și de acum înainte. Aștept propuneri pentru proiecte legislative, aștept să stăm de vorbă eficient și promit să transmit mai departe toate nevoile și doleanțele lor. Și știu că nu sunt puține”, a completat deputatul Colegiului 1.

Programul în care va fi găsită la acest cabinet este în cursul zilelor de joi și vineri, de la 12 la 14.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.