Alianța ”România Dreaptă” și-a lansat candidații în alegerile parlamentare. Evenimentul a avut loc la Opera Română din București. Lansarea a contrastat, aşa cum de altfel şi-au dorit liderii ARD, cu mitingul grandios de lansare a candidaţilor USL de pe „Arena Naţională”

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a fost împreună cu echipa ARD Suceava

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a participat, luni seară, la Opera Română din București împreună cu echipa ARD Suceava. Domnia sa a scris pe blogul personal „am participat la lansarea, la nivel național, a tuturor candidaților și tuturor candidatelor la alegerile parlamentare din partea Alianței România Dreaptă. Tema dezbaterilor a fost “Repornește inima României! Vă rog să mă credeți că vom reuși. Am văzut ce oameni intră în cursa electorală: 75% dintre ei sunt oameni noi care își propun să construiască o Românie competitivă, egală, a partenerilor din UE. M-am întors la Suceava convinsă că merităm să câștigăm aceste alegeri și că avem cu cine” .
ARD, la nivel naţional, şi-a elaborat campania pe trei axe fundamentale: econonia, justiția și EDUCAȚIA. Sanda Maria  Ardeleanu vede în continuare educaţia ca fiind o prioritate naţională, anunţând prin intermediul blogului personal că lucrează la amendamentul cu privire la degrevarea de ore a directoarelor de grădiniţe. Un amendament pe care doreşte să îl depună la Parlamentul României.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.