Deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, a continuat şirul vizitelor sale în cartierul George Enescu, unde s-a întâlnit cu cetăţenii. Doamna profesor universitar a fost însoţită de o mare parte a staff-ului său de campanie.

A fost cea de-a şasea deplasare în cartierul respectiv, de la începutul campaniei şi până acum. Deşi astăzi în Suceava s-au înregistrat temperaturi cu minus, mulţi dintre oamenii pe care i-a întâlnit Sanda Maria Ardeleanu au fost cu zâmbetul pe buze, dispuşi să stea de vorbă cu domnia sa.

“Suntem în ultima săptămână de campanie electorală, acum ne aflăm în cartierul George Enescu, unde am fost până acum de şase ori. Am reuşit să fim în toate cartierele de patru, cinci ori şi ne propunem să mergem  şi să ne întâlnim cu toţi cetăţenii colegiului 1 Suceava şi să le prezint candidatura mea şi a lui Gheorghe Flutur. Le vom vorbi despre proiectele realizate de noi timp de patru ani. Vrem în continuare ca Suceava să devină capitala unei regiuni europene puternice, alături de judeţele Neamţ şi Botoşani. Nu există persoană care să ne refuze şi să nu dorească să semneze pentru ca Suceava să devină capitală de regiune”, a declarat Sanda Maria Ardeleanu, care candidează din partea ARD-ului pe colegiul 1 Suceava.

În vizita electorală, Sanda Maria Ardeleanu a cerut un vot atât pentru ea ca deputat pe colegiul 1, cât şi pentru Gheorghe Flutur ca senator pe colegiul 2.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.