Comparativ cu alți candidați la Camera Deputaților, Sanda Maria Ardeleanu, aflată la al doilea mandat, și-a făcut simțită prezența atăt în campania electorală, cât și după. Activă în plenul Parlamentului, Ardeleanu are o activitate notabilă. 15 luări de cuvânt în 11 ședințe, 13 declarații politice, o propunere legislativă, 8 întrebări și interpelări și 5 moțiuni. […]

Comparativ cu alți candidați la Camera Deputaților, Sanda Maria Ardeleanu, aflată la al doilea mandat, și-a făcut simțită prezența atăt în campania electorală, cât și după. Activă în plenul Parlamentului, Ardeleanu are o activitate notabilă. 15 luări de cuvânt în 11 ședințe, 13 declarații politice, o propunere legislativă, 8 întrebări și interpelări și 5 moțiuni. Așa arată activitatea parlamentară a deputatului în opoziție Sanda Maria Ardeleanu. Acesta face parte din Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport și este președinta Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei.

Continuând analiza, putem observa perseverența acesteia față de job-ul de profesor universitar la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, dar și implicarea în subiectul regionalizării și faptul că militează ca Suceava să fie capitală de regiune. Cu toate că au existat zeci de discuții vis-a-vis de candidatura doamnei deputat, cu toate că aceasta a pierdut practic alegerile fiind trimisă în Parlament prin redistribuire, iată că a dovedit faptul că își face treaba cu sârguință, cu atât mai mult cu cât activitatea ei universitară și socială nu este deloc neglijată. Recent, Ardeleanu a organizat la Universitatea „Ștefan cel Mare” o dezbatere privind modul în care procesul de descentralizare și reorganizare administrativ-teritorială se va finaliza în toamna acestui an. Domnia sa a spus că tot mai multe voci se exprimă public cu privire la o posibilă „ciunțire” a țării.  Astfel, deputatul de Suceava militează ca județul Suceava și Botoșani să constituie o singură regiune, iar Suceava să fie capitală.

Pentru toate eforturile și activitățile în care este angrenată, dar și pentru faptul că județul Suceava este menționat într-o lumină favorabilă atât în țară cât și în străinătate de către doamna deputat Sanda Maria Ardeleanu, redacția SUCEAVAL!VE îi acordă acesteia titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.