Preţ de şapte zile, între 5 şi 11 august, în pub-ul sucevean Talcioc Cultural va avea loc un eveniment intitulat „Săptămâna germană”. De la filme nemţeşti, până la muzică şi bere nemţească, organizatorii au pregătit toate ingredientele necesare pentru a creea o atmosferă în care să vă simţiţi ca nişte nemţi adevăraţi.

Un comunicat de presă emis de organizatorii evenimentului arată faptul că pregătirile pentru „Săptămâna germană” sunt pe ultima sută de metri. Astfel că, începând cu data de 5 august, puteţi savura o bere nemţească, la un film nemţesc, intrând într-o atmosferă specifică acestei ţări.

„Timp de o săptămână, în Talcioc Cultural poți să te simți ca un neamț adevărat, fiindcă avem pentru tine bere din belșug cu bretzel, premii, proiecții de film și muzică nemțească, dar și multe alte surprize cu specific”, se arată în comunicatul de presă emis de organizatori.

Trebuie precizat faptul că intrarea va fi liberă în fiecare zi a evenimentului, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0755.222.880.

A3-sapt-germana

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.