Peste 30 de politisti din cadrul Politiei Municipiului Suceava, sprijiniti de luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale – IPJ Suceava desfasoara la aceasta ora o actiune de amploare pentru destructurarea unui grup infractional specializat in contrabanda cu tigari si alcool de provenienta extracomunitara. Astfel sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii din zona limitrofa a municipiului Suceava.

Activitatile investigative si de cercetare penala sunt desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, urmand a fi puse in executare mandate de aducere privind persoanele implicate in activitatile ilicite.
Sunt vizate mai multe persoane care, in perioada 2014 – 2015, au dezvoltat un mecanism infractional avand ca scop introducerea in tara, transportul si comercializarea frauduloasa de tigarete si alcool de contrabanda.
Perchezitiile vizeaza identificarea si conducerea pentru audiere a persoanelor suspecte si asigurarea materialului probator in cauza, se anunta intr-un comunicat trimis de IPJ Suceava.
UPDATE
In baza autorizatiilor emise de Judecatoria Suceava au fost efectuate 11 perchezitii domiciliare in satul Stamate, comuna Fantanele, la familii de localnici care comercializau prin magazine mixte tigari si alcool de contrabanda.In urma perchezitiilor de joi dimineata cinci persoane au fost duse la Sectia Rurala de Politie Ipotesti, unde sunt audiate in prezenta unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava. In urma perchezitiilor politistii au ridicat cantitati importante de tigari si alcool , bunurile urmand a fi confiscate si inventariate.Activitatile investigative si de cercetare penala sunt desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.