Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, Primăria din Comuna Mănăstirea Humorului și primarul ei, profesorul Constantin Moldovan, organizează sub genericul SĂRBĂTORILE IERNII, un mare spectacol de muzică populară și datini străbune.

Pe 26 decembrie, de la ora 13, în parcarea din centrul comunei Mănăstirea Humorului se va desfășura un spectacol de muzică populară cu foarte îndrăgiți și cunoscuți interpreți ai Bucovinei. Cu acest prilej, Florentina Moldovan își va lansa în comuna natală primul ei CD, ”Glasul meu cine-l ascultă”.

Vor mai sui pe scenă Maria Macovei, Alexandru Brădățan, Gabriela Teișanu, Ancuța Corlățan, Luminița Croitoru, Dănuț Onoiu, Petrică Lehaci, Camelia Ursachi și mulți invitați surpriză. La spectacol vor participa Ansamblul Artistic al Căminului Cultural din localitate, Grupul Folcloric Voinicelul condus de învățătoarea Elena Candrea și multe formații de datini și obiceiuri de iarnă din zona Bucovinei. Prezentatoarea spectacolului va fi Gabriela Teișanu.

Pentru că e sărbătoare și e iarnă, organizatorii vor contribui la încălzirea atmosferei cu țuică și vin fiert, iar spectacolul se va încheia cu un foc de artificii, simbolizând lumina ce ne cuprinde atunci când sărbătorim împreună. Cum sărbătorile sunt pentru toată lumea, gospodarii din Mănăstirea Humorului vă așteaptă să vă bucurați împreună cu ei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.