Distracție, voie bună, artiști de excepție și o organizare exemplară, în această atmosferă au sărbătorit locuitorii din comuna Putna  cea de-a IX-a ediție a zilei comunei.

După ce, cei mai frumoși cai au defilat în fața sutelor de oameni, a început spectacolul de la Putna.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, a declarat că ziua de 2 iulie nu este doar o sărbătoare a putnenilor, dacă ar fi să vorbim despre semnificația religioasă a zilei, însă aici, ziua domnitorului coincide și cu ziua localității.

Este mare sărbătoare la Putna și nu doar pentru noi cei care locuim aici, ci pentru toți românii. Întotdeauna la 2 iulie Putna adună mii de pelerini care vin să se închine la mormântul lui Ștefan cel Mare, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Ca de fiecare dată am invitat pentru locuitorii comunei, dar și pentru turiștii prezenți, ansambluri folclorice din județ, interpreți de muzică populară, iar invitata specială de la Putna este Andra”, a declarat primarul comunei Putna.

Au urcat, rând pe rând, pe scena din localitate nume precum Mădălina Lupupopii, Ilie Caraș și Andreeaa Juravle, dar și Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu”.

Zilele comunei Putna s-au încheiat cu concertul oferit de Andra, cea care este considerată astăzi una dintre cele mai bune voci din România. Și putnenii au așteptat-o cu sufletul la gură și au petrecut alături de ea.

La un eveniment de asemenea amploare au luat parte și autoritățile județene, precum și reprezentanți ai județului în Parlamentul României.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.