Într-o perioadă  cu o puternică încărcătură afectivă și anume, a sărbătorilor de iarnă, Grădinița ABC Suceava inițiază campania județeană de educare a modalităților de petrecere a timpului liber în familie „Sărbătorile se petrec în familie“, prin care se propune crearea unei posibilități de a desfășura cât mai multor activității cu și în familie.

sarbatorile-se-petrece-in-familie-2

Campania se desfășoară în perioada 1 decembrie 2016 – 24 ianuarie 2017 și are ca parteneri Grădinița Țăndărică din Suceava, Grădinița Voinicelul din Fălticeni și Asociația KULT-ART. În total sunt implicați 360 de  preșcolari și familiile lor.

sarbatorile-se-petrece-in-familie-1

În cadrul campaniei se vor desfășura activități la care vor participa membrii familiei preșcolarilor, unele fiind realizate în cadrul spațiul educațional, altele fiind derulate chiar în mijlocul familiei sau în mijlocul comunității locale. Astfel, se vor realiza ateliere de lucru părinți – copii – educatoare în grădinițele partenere, în cadrul cărora se vor decora cu diverse materiale brăduți din sticlă fuzionată, confecţionându-se „ Brăduțul familiei” și se vor realiza postere în familie cu tema „Planuri pentru 2017”.

sarbatorile-se-petrece-in-familie-3

De asemenea, prin acest proiect se propune și participarea copiilor alături de familie la evenimentele marcante ale acestei perioade organizate în cadrul comunității locale.

„Dorim să întipărim în mintea preșcolarilor, dar și al părinților că cel mai frumos dar pe care-l poate cineva primi în această perioadă magică este timpul frumos, de bună calitate, petrecut în sânul familiei”, a declarat Cristina Bujdei, coordonatorul campaniei.

sarbatorile-se-petrece-in-familie-4

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.