Primarul Sucevei, Ion Lungu anunță că lucrările de modernizare și asfaltare pentru cele două străzi sunt din ce în ce mai aproape de îndeplinire.

Marți a avut loc licitația pentru modernizarea și asfaltarea celor două străzi, Mihail Sadoveanu și Bogdan Vodă. Au fost depuse la licitația electronică șase oferte. Licitația are ca subiect pachetul cu ambele străzi, cu o valoarea de 498.688 de lei pentru strada Bodgan Vodă, și 1.741.068 de lei, ambele plus TVA”, detaliază edilul.

Mai mult, acesta a ținut să reamintească și celelalte puncte din Suceava unde se lucrează la străzi, unele dintre ele restante de ceva timp, din cauza vremii nefavorabile.

Și celelalte străzi sunt în continuare în lucru. Îmi pare rău că deocamdată vremea nu ne-a permis să lucrăm mai mult. Cu ploile din ultima vreme am pierdut aproape două săptămâni de lucrări, dar sperăm să recuperăm cât mai repede. Momentan lucrăm pe Aleea Lalelelor și pe Slătioara la primul strat de asfalt, încercăm să terminăm strada Zamca, să punem ultimul strat de uzură, iar pe Mihai Viteazu se reabilitează trotuarele și urmează asfaltarea străzii. Avem mai multe activități în program și dacă vremea ne permite, le începem cât mai repede. Avem un program ambițios anul acesta și vrem să îl ducem la îndeplinire”, încheie Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.