Marți, 28 iulie, la ora 21:53, lucrătorii SPR 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAN 112 de către o femeie din com. Mălini, cu privire la faptul că la Căminul de la Suha, de pe raza com. Mălini, s-a produs un scandal, iar un bărbat este lovit.

S-a stabilit, în jurul orelor 21:30, V. Petru a mers la un magazin mixt din com. Mălini, pentru a face cumpărături, iar la ieșirea din magazin s-a întâlnit cu numiții I. Ionuț, de 21 ani, I. Ciprian, de 25 ani și L. Ștefan, de 49 ani, toți din localitate. Între aceștia s-a iscat un conflict spontan, ocazie cu care cei 3 l-au luat la bătaie pe V. Petru.

La locul producerii evenimentului a apărut și numitul V. Gheorghiță, de 18 ani, localnic, fratele lui V. Petru, acesta lovindu-i la randul sau pe cei trei.

 La fața locului a intervenit o ambulanță, al cărei echipaj i-au acordat primele îngrijiri medicale lui V. Gheorghiță, după care l-au transportat la Spitalul mun. Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, unde i-a fost stabilit diagnosticul de „plăgi contuze parieto-occipitale stânga și parietală dreapta”, cel în cauză rămânând internat pentru efectuarea de investigații suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.