Scandal în lumea muzicii populare! Celebra interpretă, Laura Lavric este acuzată că ar fi luat avans 500 de euro, dar nu s-ar mai fi prezentat la Revelion, acolo unde era aşteptată de 200 de persoane.

Este doar una dintre acuzaţiile pe care le face managerul hotelului în care ar fi trebuit să cânte Laura Lavric. Însă, de la ce a pornit tot acest scandal, a povestit Ioan Munteanu, managerul hotelului, în platoul Acces Direct.

Laura Lavric, într-un scandal monstru la început de an! Managerul localului unde marea artistă ar fi trebuit să cânte face acuzaţii crunte! Şi vine şi cu… martori.

“O colegă a făcut înţelegerea cu doamna unde trebuia să se desfăşoare programul. Doamna (nr. Laura Lavric) a zis că vrea o anumită sumă în avans, 500 de euro de fiecare locație, erau patru locații, două din Târgu Ocna și două de la Slănic. Eu am avut-o doar într-o singură locație. În condițiile în care nu i-a convenit formația i-am zis că este ultima zi din an și nu are sens să ne supărăm, am zis că rezolv problema. În același timp a apărut la masă șeful formației și a auzit că l-a făcut <<cârlan>>. Mai târziu m-a sunat doamna care făcuse înțelegerea cu ea că doamna Laura Lavric nu vrea să mai cânte la local. Apoi au început și ceilalți să anunțe că nu mai vine doamna să cânte. Am anunțat-o și pe afiș.”, a declarat managerul hotelului unde trebuia să cânte Laura Lavric, la Acces Direct. 

Pe de altă parte, șeful formației de la hotel susține că Laura Lavric s-a supărat atunci când a primit o sugestie în timpul probelor, s-a supărat și a plecat din hotel după discuție. 

“Noi nu îi ceream nimic, doar că i-am adus aminte că anul trecut nici nu ne-a mulțumit. Nu o acompaniam noi, ci cu fiul dânsei. Veniseră să facă probe pe instrumentele noastre. I-am zis că poate nu e tonul bun din repertoriu și s-a supărat și a plecat. Vorbisem să îi dăm microfon și tot.”, a spus șeful formației , la Acces Direct. 

Laura Lavric are o altă versiune a poveştii şi spune că managerul hotelului a avut un comportament inadecvat şi că lucrurile au stat cu totul diferit. 

“De Revelion, s-a întâmplat ceva neplăcut, dar nu provocat de mine, ci provocat chiar de proprietarul hotelului şi al sălii respective. Şi m-am dus acolo, să vedem care e situaţia. Era un lăutar şi i-am spus că: “Diseară”… zic…” Fac şi eu un program aici!” Şi spune: “Da, dar trebuie să ne plătiţi!” “Da? Bun!” Eu eram cu fiul meu, care m-a ajutat la instrument, la clape. Şi atunci, eu îl sun pe Munteanu (n.r. managerul). Şi îi spun: “Domnu’ Munteanu, uitaţi-vă, eu sunt aici jos şi este un lăutar şi a spus că trebuie să-l plătesc că… cântă. La care el, destul de obraznic şi impertinent aşa: “Păi, doamnă, dacă l-aţi sculat din somn!” Auzi, parcă îl sculasem pe Tom Jones din somn! Era ora 16, după-masă. Şi atunci el spune: “Păi, doamnă, eu ce să fac? Na, asta e situaţia!” Că zice: “Aşa sunteţi voi.” Care voi? Şi atunci am spus: “Da? Dacă dumneata aşa îţi trebuie, ştii să rezolvi o problemă, care te priveşte în primul rând pe dumneata”… zic… “Eu nu mai vin! Pa!” Dar este un mincinos şi spune că eu am mers înainte, că a mers fiul meu şi a cules onorarii de la… da, da, Nistor Lavric, da… şi a fost să culeagă onorariile de la celelalte locaţii. Nu a fost, deloc, băiatul meu! Deci spune minciuni! Pentru că noi am venit cu trei zile înainte, din Italia.”, a povestit Laura Lavric, la Acces Direct. 

 

 

 

sursa: www.spynews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.