Duminică, 28 iunie, la ora 22.49, lucrătorii Poliției Orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că N.M. a fost agresat de fratele său.

S-a stabilit că frații N.M., de 33 ani și N.T., de 37 ani, locuiesc în aceeași curte, dar imobile diferite în orașul Frasin.
În seara zilei de duminică, între cei doi frați a izbucnit un conflict spontan, legat de lipsa unei perechi de adidași ce aparțineau lui N.M.. Conflictul a degenerat, moment în care N.T. care se afla sub influența băuturilor alcoolice, l-a lovit pe fratele său. În scandal a intervenit unchiul acestora, pe nume N.V., de 58 ani, din aceeași localitate, care a fost și el lovit de N.T.
N.V. a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, a refuzat să fie transportat la spital, fiind îndrumat spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.
N.T. a fost identificat de către organele de poliție la domiciliul său, în stare conștientă, prezentând și el urme de violență.
Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii faptelor, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.