Duminică, 1 mai, la orele 17.11, Secţia de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de  Georgeta D. din municipiul Suceava cu privire la faptul că are loc un scandal cu o vecină.

În urma cercetărilor efectuate s-au stabilit următoarele:

În data de 01.05.2022, în jurul orelor 17.00, Anastasia H. a părăsit locuinţa pentru aproximativ 2 minute iar în momentul în care a închis, fără însă a o asigura, a observat faptul că vecina sa, Ş. D., care locuieşte vis a vis, se află în pragul uşii locuinţei sale.

Revenind în interiorul locuinţei, Anastasia H. a constatat faptul că portofelul pe care îl avea pus într-un dulap din hol a dispărut.

Având în vedere acest aspect, susnumita a luat legătura cu soţul său,  Ionel H., căruia i-a spus faptul că în momentul în care a părăsit locuinţa,  Ș.D.  a observat că nu a asigurat uşa de acces şi bănuieşte că aceasta i-ar fi intrat în locuinţă şi sustras portofelul. Cei 2 s-au deplasat  la locuinţa acestiea pentru a-i cere explicaţii, moment în care, mama acesteia şi anume  Georgeta D., a alertat organele de poliţie prin SNUAU 112, sesizând faptul că susnumiţii provoacă scandal.

Anastasia H. a precizat faptul că în interiorul portofelului avea cartea de identitate şi suma de 40 de lei.

 În cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii B.I.C. Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de  furt calificat, dosarul urmând a fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.