Joi, 17 februarie, la orele 18:52, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Arbore cu privire la faptul că mama acestuia, Gabriela R., a fost lovită de către fostul soțul, Nicolae R..

În urma deplasării la fața locului, a fost identificată Gabriela R., aceasta declarând verbal faptul că în urma unor discuții contradictorii purtate cu fostul soțul a fost lovită cu palma, aceasta prezentând leziuni la nivelul buzei inferioare.

Femeia nu a dorit solicitarea unei ambulanțe la fața locului, în vederea primirii unor îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, aceasta a declarat verbal că Nicolae R. nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, având în vedere cele sesizate, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva lui Nicoale R..

 Agresorul a fost evacuat din domiciliu, fiindu-i impus să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 metri față de victimă.

 Gabriela R. a depus plângere prealabilă împotriva fostului soț sub aspectul comiterii infracțiunii „violență în familie”, întocmindu-se dosar de urmărire penala, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.