Miercuri, 26 februarie, Poliția orașului Siret a fost sesizată de o femeie în vârstă de 55 ani, din orașul Siret, despre faptul că a fost agresată de președintele Asociației „Lațcu Vodă” și i s-a luat telefonul.

Din cercetări s-a stabilit că, în jurul orei  10.20, femeia s-a deplasat la Asociația de proprietari „Lațcu Vodă”  din orașul Siret, unde a depus o sesizare la președintele asociației, un bărbat de 63 ani, localnic, începând să facă scandal în incinta biroului.

În aceste împrejurări, bărbatul a ieșit din birou, iar apelanta s-a dus după el, continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare, apoi l-a lovit  atât cu mâna, cât și cu poșeta, fiind oprită  de către martorii oculari.

Femeia și-a dat seama că a uitat telefonul și ochelarii în biroul asociației și a intrat să își recupereze bunurile, apoi când a ieșit afară acesta susține că a fost lovită de către președintele asociației. După acest incident a apelat 112, sesizând că a fost agresată și că i s-a luat telefonul, deși aceasta avea telefonul asupra sa în momentul sesizării.

Femeia a fost transportată cu ambulanța SMURD  la Spitalul orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu „traumatism minor la nivelul feței”, fără a rămâne internată. Aceasta a declarat verbal că urmează să introducă plângere penală împotriva președintelui Asociației „Lațcu Vodă”.

În cauză se efectuează din oficiu  cercetări  cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.