Candidatul la alegerile prezidențiale 2014, Monica Macovei, a apărut în platoul emisiunii de la TVR, în care trebuia să se confrunte cu liberalul Călin Popescu Tăriceanu, cu un carton în mână pe care scria „Călin Popescu Tăriceanu-absent nemotivat”.

Moderatorul emisiunii a încercat să îi ia cartonul. Monica Macovei a insistat să-l păstreze și l-a acuzat pe moderator de agresiune. Grațiela Gavrilescu, purtătorul de cuvânt al lui Călin Popescu Tăriceanu, prezentă în platoul TVR, a întors cartonașul. A subliniat că nu poate sta în emisiune „așa”. Grațiela Gavrilescu a precizat că prezidențiabilul Călin Popescu Tăriceanu are un program bine stabilit și că nu poate participa la emisiune, motiv pentru care îl reprezintă ea în calitate de purtător de cuvânt.

„Aceste dezbateri sunt pentru electorat să vadă cum sunt candidații. Eu am venit la dezbatere chiar așa bolnavă cum sunt. Am venit să vorbesc cu un alt candidat, cu domnul Tăriceanu, dar domnul Tăriceanu e absent. El pentru ce candidează? Domnul Tăriceanu e laș. Știu că e laș pentru că am fost în Guvernul său și știu că voia să mă dea afară că nu semnam actele pe care le dorea el”, a spus Macovei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.