Duminică, 9 august, la ora 19:17, lucrătorii Poliției Câmpulung Moldovenesc și ai Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe terasa unui local din Vama mai multe persoane au fost implicate într-o altercație fizică.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, în sensul că au fost identificați numiții M.C.A., de 18 ani și H.Ș., de 24 ani, ambii domiciliați în com. Hudești, jud. Botoșani, și gestionara barului, B.R.
În urma verificărilor a rezultat faptul că numiții M.C.A. și H.Ș., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-au lovit pe numiții P.Ș.C., de 28 ani și I.V., de 33 ani, ambii din localitate.
De asemenea, din verificări s-a mai stabilit faptul că numiții M.C.A. și H.Ș. au distrus mai multe piese de mobilier de pe terasa localului.
Totodată M.C.A. a lovit-o cu o halbă în zona capului pe B.L.A., de 18 ani, din com. Vama, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma probatoriului administrat, față de M.C.A. s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere” și „lovirea sau alte violențe”.
Totodată, prin ordonanță s-a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, cel în cauză fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.
În 11.08.2020 M.C.A. urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.