Luni, 26 octombrie, la orele 20:25, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către D.V. din com. Berchișești, sat Corlata, cu privire la faptul că are loc un scandal.

A fost identificată apelanta, care a relatat faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul, D.D. și fiul, D.D.M. de 40 ani, au auzit zgomote ce proveneau dinspre magazinul din apropiere, fapt pentru care au ieșit în curte pentru a vedea ce se întâmplă.

Aceștia au observat pe drumul comunal mai multe persoane de etnie romă ce consumau băuturi alcoolice, iar în momentul în care le-au cerut acestora să nu mai facă gălăgie, mai mulți membri ai familiei F. s-au îndreptat înspre locuința acestora, provocând scandal. F. V.A. de 29 ani a aruncat cu pietre înspre aceștia, spărgând o fereastră a locuinței.

Totodată, în încercarea de a se apăra, D.D.M a aruncat de asemenea din curte cu o piatră înspre stradă, ocazie cu care l-a lovit pe F.V.A., la fața locului fiind solicitat un echipaj al ambulanței, acesta fiind transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de ,,lovire sau alte violenţe”, și „distrugere” , cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.