Deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă au fost protagoniștii unui incident, marți dimineață, în sectorul 3 al Capitalei. Ei au provocat un scandal într-un restaurant de tip fast-food, după ce au refuzat să poarte masca de protecție.

Potrivit unui comunicat al poliției, cei doi deputați PSD au refuzat să poarte masca de protecție, atunci când au mers la shaormerie, iar angajații localului au cerut sprijinul unei patrule de poliție.

″În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar”, se arată în comunicatul citat.

Cei doi deputați au fost amendați de polițiști. Astfel, Adrian Solomon a fost sancționat cu 1600 lei, în timp ce Irinel Ioan Stativa a primit o amendă de 1000 lei.

“Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Adrian Solomon și Irinel Ioan Stativă sunt deputați PSD de Vaslui.

Deputatul PSD Solomon: Nu am fost amendat

 

În replică, Adrian Solomon, care este și președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, a declarat pentru Știrile Pro TV că nu a fost amendat de poliție.

El a negat informațiile furnizate de autorități, precizând doar că incidentul s-ar fi produs la casieria unui restaurant fast-food, pentru că nu s-a înțeles cu angajatul respectiv, de origine turcă.

De asemenea, parlamentarul PSD afirmă că a purtat mască și neagă faptul că ar fi folosit expresii injurioase, susținând că doar l-a ”trimis la școală” pe cel cu care s-a certat.

 

 

Sursa: Pro TV

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.