Marți, 08.02.2022, orele 21:21, polițiștii SPR 10 Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către C. Paul, de 19 ani, din com. Capu Câmpului, despre faptul că fratele său, C. Ionuț, de 24 ani, sare la bătaie.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat apelantul C. Paul care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care, fiind întrebat despre cele sesizate, a relatat faptul că în jurul orelor 21:00, în timp ce se afla la locuința de domiciliu împreună cu mama sa și cu fratele său, C. Ionuț, în urma unor neînțelegeri a fost amenințat de către acesta cu fapte de violență, fiindu-i provocată o stare de temere.

A fost identificat și C. Ionuț, la domiciliul acestuia, ocazie cu care a declarat că a purtat unele discuții în contradictoriu cu apelantul deoarece C. Paul se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă nu l-a amenințat și nici nu l-a lovit pe acesta.

Numitului C. Paul i s-au adus la cunoștință prevederile Legii 217/2003 privind posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, ocazie cu care aceasta a refuzat acest lucru.

Fiind completat formularul de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că nu există risc iminent.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,amenințarea”, faptă prev. și ped. de art. 206 alin. (1) din Codul Penal. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.