Încă din cele mai vechi timpuri, masajul a fost folosit ca o practică de relaxare, dar și de tratare a corpului. În prezent însă până și modul în care se practică masajul s-a schimbat. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, experiența masajului s-a îmbogățit considerabil. Cine ar fi crezut la începutul secolului trecut că vom avea la îndemână un fotoliu care să ne facă masaj? Și pe lângă toate acestea, nu doar să ne ofere un simplu masaj, ci o adevărată experiență senzorială.

Ca un plus, foarte multe dintre modelele existente pe piață, inclusiv modelele de fotolii Rokol, permit utilizatorului posibilitatea de a personaliza această experință în funcție de preferințele proprii. Am ținut să menționăm numele Rokol pentru că este recunoscut în toată lumea pentru inovație, calitate și performanță. De-a lungul timpului, producătorii mărcii Rokol au inclus in fotoliile cu masaj noi și noi tehnologii, îmbunătățite în continuu.

Tocmai datorită performanțelor incredibile oferite de un asemenea fotoliu de masaj, publicul român a început să devină tot mai interesat de această piață. În prezent, numărul celor interesați de un fotoliu cu masaj Rokol este în continuă creștere.

Rokol este și cel care a lansat în România fotoliile de masaj din categoria Premium, care oferă un plus de relaxare și de calitate. Din aceeași categorie face parte și modelul Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe 4D, extrem de apreciat de public.

Produsele Rokol sunt singurele din România cu șină în formă de L, cu sistem 4D, 8 role de masaj și funcție de încălzire, combinate împreună înr-un singur model. Astfel, se oferă utilizatorului o experiență completă, greu de egalat de alte modele de pe piață.

 

Pentru a înțelege mai bine care sunt avantajele oferite la utilizarea acestor tipuri de fotolii, am creat o listă cu unele dintre caracteristicile de top ale acestora.

  1. Durabilitate

Cadrul metalic al fotoliului este creat în așa fel încât să reziste 50 de ani, la o utilizare zilnică. După ce procesul de fabricație propriu-zis s-a încheiat, se realizează 169 de proceduri de inspecție pentru a se asigura că pe piață vor ajunge numai produsele de cea mai bună calitate. De asemenea, toate aceste proceduri de inspecție se încadrează în alte 5 mari categorii. Se ține foarte mare cont și de materialele folosite în crearea acestora. Numai cele de calitate superioară sunt utilizate în procesele de fabricare ale fotoliilor Rokol.

 

  1. Tehnologii de ultimă generație

Producătorii acestor tipuri de fotolii cu masaj lucrează în continuu la perfecționarea modelelor produse. Cel mai probabil, chiar și acum poate pregătesc ceva nou, care să se ridice din nou deasupra nivelului pieței. Cine știe ce poate urma după sistemul patentat de masaj 4D cu 8 role de masaj?

  1. Sistem de încălzire cu role ceramice și perne de masaj Multistrat

Un masaj nu poate fi complet fără o minimă sursă de căldură. Tocmai de aceea, un fotoliu Rokol oferă în timpul masajului o căldură plăcută pentru utilizator. De asemenea, este luat în considerare și confortul pe care îl poate oferi o pernă. Tocmai de aceea, masajul este făcut și cu ajutorul unor perne special create pentru acesta, pentru un plus de confort garantat.

  1. Control prin Bluetooth

Funcțiile fotoliului Rokol sunt controlate cu ajutorul sistemului Bluetooth. Producătorii oferă în mod gratuit o tabletă special gândită pentru a eficientiza controlul asupra modului de funcționare al dispozitivului. În așa fel, utilizatorii nu mai trebuie să își facă griji cu privire la posibila achiziție a unui gadget suplimentar. Mai mult timp pentru client și economie făcută într-un mod inteligent!

  1. Sistemul Slide

Sistemul este gândit special pentru ca fotoliul să nu ocupe prea mult loc în casă. Poate fi cu ușurință plasat într-un colț al casei, la numai 8 cm de perete.

  1. Zgomot redus

Zgomotul produs este mai redus decât în cazul altor modele de pe piață. Standardul național este de 60 de DB, iar modelele Rokol se încadrează undeva sub 50 DB. Putem în așa fel să ne bucurăm de alte activități, fără ca să fim distrași de zgomotul produs de fotoliul de masaj.

  1. Economie de energie

În medie, consumul este de doar 240w. E mic, comparativ cu ceea ce poate face un asemenea fotoliu de masaj.

 

Am enumerat câteva dintre funcțiile acestui dispozitiv care îi garantează calitatea și oferă o relaxare deplină oricărui utilizator. Să nu uităm de faptul că pe lângă toate aceste caracteristici, un asemenea produs are alte numeroase beneficii pentru corp. După câteva ședințe de utilizare vă veți simți mai plini de energie, mai relaxați, cu o stare de spirit îmbunătățită, fără dureri de cap din senin și cu o circulație a sângelui vizibil îmbunătățită.

Dacă sunteți interesați de achiziționarea unui asemenea produs, accesați cu încredere pagina distribuitorului Rokol, rokol.ro.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.