Miercuri, 11 august, la orele 08:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către A. Elena, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă din locuință suma de cca. 3500 euro. 

Au fost efectuate verificări și investigații și s-a stabilit că în data de 11.08.2021, la orele 08:00, apelanta în vârstă de 24 ani a părăsit locuința închiriată  în municipiul Suceava deplasându-se la serviciu. Anterior s-a despărțit de prietenul său C. Gheorghe, care locuise peste noapte în apartamentul său.

C. Gheorghe i-a spus prietenei sale că pleacă la adresa sa de domiciliu, însă nu a făcut acest lucru. S-a deplasat în spatele blocului în care locuiește persoana vătămată și apoi, cu ajutorul unui burlan, a escaladat peretele până la etajul întâi. A pătruns în locuința persoanei vătămate pe geamul de la bucătărie și s-a deplasat în apartament, de unde a sustras suma de 3500 euro.

C. Gheorghe a fost identificat ulterior de polițiști, întreaga sumă sustrasă, fiind găsită asupra acestuia și restituită persoanei vătămate, Cojoc Gheorghe recunoscând fapta comisă.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.