Miercuri, 26 iunie, în jurul amiezii, la Frătăuții Noi, o femeie de 24 de ani, cetățean italian, a fost înjunghiată de o femeie de 28 de ani.

Deplasați la fața locului polițiștii au descoperit în interiorul curții, un mâner de plastic de culoare neagră, ce prezenta pete de culoare brun roșcată cu aspect de sânge.

Medicul sosit la fața locului a stabilit că victima are o leziune prin înjunghiere la nivelul șirei spinării.

Femeia de 28 de ani a declarat faptul că a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie pe cumnata sa  în urma unui conflict spontan. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava și și ulterior cu  un elicopter la Spitalul Județean Iași.

Ulterior la fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul SIC împreună cu criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic, însoțiți de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care în urma cercetărilor au stabilit că în data de 26.06.2019, în jurul orei 12:40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan avut cu victima femeia de 28 de ani, a exercitat cu intenție acte de violență, aplicându-i trei lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave, care au necesitat transportarea victimei de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sf. Spiridon” din Mun. Iași, unde s-a stabilit următorul diagnostic: „plagă înjunghiată cu corp restant ( lamă de cuțit) în regiunea cervicală față-posterioară, plagă înjunghiată antebraț stâng”.

În baza probatoriului administrat, față de femeia de 28 de ani s-a dispus măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de „omor”, urmând ca la data de 27.06.2019, să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.