Academia de Aventură Pământul Viu şi Clubul de Iniţiativă Literară, organizează duminică, pe 10 mai, ora 14:30 în localul Thales, str. Liliacului nr. 4 din Fălticeni, o nouă şedinţă a proiectului cultural naţional Schimb de Cărţi, proiect fondat de bookblog.ro .

Schimb de Cărţi s-ar putea numi la fel de bine întâlnire între prieteni. Ne adunăm într-un spaţiu care este anunţat din vreme pe bookblog.ro, aşezăm cuminţi cărţile pe masă, cercetăm înfometaţi ce au adus ceilalţi şi, astfel, se leagă conversaţii. Conversaţii care devin, de la ediţie la ediţie, din ce în ce mai animate; toată lumea e încurajată să vorbească, să împărtăşească. Se poate veni şi fără cărţi, doar pentru socializare şi petrece a unui timp agreabil împreună.

Moderatorul întâlnirii este Roxana GAVRILUŢ, fondatoarea blogului Orizont prin carte (https://orizontprincarte.wordpress.com ). Întâlnirea se va încheia cu o şedinţă de cenaclu, moderată de Constantin HORBOVANU, unde vor citi din creaţiile proprii membri CIL (Clubul de Iniţiativă Literară) şi a Academia de Aventură Pământul Viu (Georgiana CONŢU ANDONE, Constantin HORBOVANU, Călin DĂNILĂ şi George SAUCIUC).

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.