Clubul de Iniţiativă Literară organizează sâmbătă, 12 octombrie, în Suceava, o nouă întâlnire a programului naţional Schimb de Cărţi.

Sâmbătă, 12 octombrie, la ora 17:30, în Planetariu – Observatorul Astronomic USV (str. Universităţii, 13A), cititorii suceveni pasionați de literatură şi carte sunt așteptați pentru a împărtăși impresii şi idei despre universul cărţilor.

Schimb de Cărţi este o serie de întâlniri lunare, ce se desfășoară în mai multe oraşe din România şi nu numai. Acest gen de eveniment a fost lansat în 2007 de către bookblog. Pe scurt, participanții iubitori de lectură şi literatură se întâlnesc pentru a schimba cărţi şi a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre cărţi, autori, edituri şi alte subiecte adiacente. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Pentru Suceava, aceasta este a treia ediţie organizată de Clubul de Iniţiativă Literară şi a şasea ca eveniment al formatului Schimb de Cărţi. La această ediţie vor lua parte câţiva scriitori suceveni, pe lângă participanţi iubitori de lectură şi carte.

Afis_SdC_BUN-page-001

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.