Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului Românii au talent! Mihai Petre nu va mai sta la masa juriului, o altă vedetă i-a luat locul. Iată despre cine e vorba! 

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă şi de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componenţa juriului.

Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gaşca juraţilor, alături de Andi Moisescu şi Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceştia şi Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator şi coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriţă cu o experienţă notabilă în arta spectacolului.

Cine e Alexandra Dinu?

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea şi prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas. 

 

 

 

 

sursa: www.okmagazine.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.