În toate cele 5 zile ale programului ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii de prevenire din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost prezenţi atât în mediul rural, cât şi urban, desfăşurând activităţi de informare, responsabilizare şi conştientizare a tinerilor şi părinţilor acestora.

Marţi, la sediul IPJ Suceava s-a desfăşurat Ziua Porţilor Deschise, elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava fiind oaspeţii poliţiştilor.

Tot marţi s-a desfăşurat la sediul IPJ Suceava seminarul “Meseria de poliţist – risc şi satisfacţie profesională”, la care au participat elevi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi elevi ai Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Miercuri s-a organizat o sesiune de comunicare cu elevii şi profesorii Colegiului de Artă Suceava, în incinta Galeriei Millenium de la sediul IPJ Suceava.

Joi a fost organizat un marş de sensibilizare a opiniei publice cu privire la problematica violenţei în rândul tinerilor. La activitate au participat 400 de elevi şi preşcolari de la şcolile Nr. 3, Nr. 9 Suceava şi Grădiniţa Obcini.

Vineri, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au deplasat în mediul rural, la şcolile din proximitatea municipiului Suceava, pentru desfăşurarea de activităţi preventive şi pentru promovarea unor recomandări pentru perioada vacanţei.

„Poliţiştii mulţumesc Inspectoratului Şcolar Suceava, cadrelor didactice şi reprezentanţilor mass-media pentru modul de organizare a activităţilor şi de promovare a acestora, astfel de acţiuni având un impact deosebit în rândul tinerilor”, se precizează în comunicatul poliţiei.

scoala altfel ijpscoala altfel ijpscoala altfel ijp scoala altfel ijp

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.