Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou din municipiul Suceava, în parteneriat cu Grădinița „Sfântul Ioan cel Nou”, a organizat în perioada 1-14 august, cea de-a VI-a ediţie a Școlii de vară „Micuții creștini”.

Participanţii au fost înscriși la cele trei secțiuni ale şcolii de vară: pictură icoană pe lemn, artă tradițională și engleză distractivă, secţiuni coordonate de profesoarele Roxana Bleorțu, Daniela Cîrstiuc şi Andreea Tudose.

La secțiunea pictură icoane pe lemn, copiii au realizat icoane în manieră bizantină, la secțiunea artă tradițională. cCi înscrişi s-au inițiat în tehnica încondeierii ouălor, a țesutului la gherghef şi a cusăturilor pe etamină, iar la engleză distractivă copiii au învățat sau au recapitulat noțiuni de limba engleză, prin diverse jocuri și activități atractive.

Școala de vară „Micuții creștini” s-a încheiat cu un mini-recital surpriză la care au fost invitații părinții copiilor. S-a cântat în limba română „Foaie verde”, „Ștefan, Ștefan, Domn cel Mare”, „Cântă cucu-n Bucovina”, dar și în limba engleză.

Părinții au putut să admire creațiile copiilor, care au fost expuse în sala de spectacole a Grădiniței „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

La concurs s-au înscris în total 26 de participanţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.