Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a informat că Primăria a reabilitat din fonduri proprii școala din Lisaura și a amenajat un loc de joacă modern în apropierea unității școlare. Potrivit edilului, cele două investiții au fost realizate în totalitate din fondurile Primăriei, pentru școală fiind alocată o sumă de aproape 894.000 de lei, iar pentru spațiul de joacă încă 270.000 de lei.

„La școala din Lisaura au fost realizate lucrări de reabilitare și extindere. În momentul de față clădirea dispune de patru săli de clasă și grupuri sanitare moderne, lucrările fiind calitate foarte bună. Având în vedere starea în care se afla clădirea, aceasta nu mai era folosită ca școala, motiv pentru care se impuneau lucrări urgente de reabilitare”, a declarat primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei.

Edilul a adăugat că o investiție la fel de importantă este locul de joacă din apropierea școlii din Lisaura, unde au fost montate tobogane, leagăne, mese de șah, o masă de tenis, bănci și alte echipamente de joacă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.