Un bărbat de 43 ani, din oraşul Gura Humorului, a sesizat poliția vineri, 07 noiembrie, la ora 07.50, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în interiorul unei barăci metalice, de unde au sustras mai multe scule electrice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că partea vătămată lucrează împreună cu o echipă de muncitori la ridicarea unui imobil, pe raza localității, iar în seara zilei de 06 noiembrie, în jurul orei 17.30, la terminarea programului, a pus sculele într-o baracă din fier, amplasată pe aceeaşi proprietate, iar uşa de acces a asigurat-o cu un lacăt.

În dimineaţa zilei următoare, la ora 07.30, partea vătămată, împreună cu echipa de muncitori, a constatat că lacătul ce asigura uşa de acces în baracă a fost forţat de persoane necunoscute, care au pătruns în interior şi au sustras mai multe scule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.