Îți place corpul unei persoane, dar te îndrăgostești de energia ei. Felul în care te simți în prezența persoanei respective te face s-o iubești sau nu. Așa că iubirea nu prea ține cont de aspect. De aspect ținem noi cont pentru că suntem superficiali, materialiști și deseori incapabili să discernem între ce ne face bine și ce ne face rău. Acordăm mai multă atenție formelor nu și fondului, apoi ne mirăm de ce se întâmplă. De ce suntem nemulțumiți, de ce nu merge nimic în viața noastră, de ce nu ne mai place de omul de lângă noi, de ce lumea noastră clădită pe aparențe se destramă?!?

Pățim toate astea pentru că am ignorat felul în care ne-am simțit în preajma celuilalt când ne-am cunoscut. Pentru că sufletul ne spunea că nu e în largul său cu persoana respectivă, dar pur și simplu arăta prea bine ca să mai înțelegem ce simțeam cu adevărat. Energia sa ne inhiba în loc să ne facă să ne „energizeze” mai mult, dar n-am băgat de seamă asta. Eram prea preocupați de aspectul fizic în loc să fim atenți la cum ne simțim. Și uite așa, în loc să fim doi ca unul într-o relație, ne-am trezit unul și unul, fiecare cu singurătatea sa, cu tăcerile sale, cu problemele sale.
Și dacă energia pozitivă a existat de la început, dacă această compatibilitate energetică ați simțit-o mai multă vreme și brusc a dispărut, pesemne că o a treia persoană interferează cu undele energetice respective și trebuie găsită, scuturată bine, ca undele să-și revină la normal… Să-și găsească din nou calea. Să nu rătăcească pe drumuri străine sau paturi greșite. Că și undele astea, n-au prea multă școală… din când în când trebuie și ele dirijate în trafic. Pentru că acum lumea s-a mărit, oamenii sunt mult prea mulți iar atunci când vine vorba de sentimente, se crează destul de des ambuteiaje. Ambuteiajele, indiferent de natura lor, nu aduc bucurie în viața nimănui. Și dacă te enervează în trafic, că întârzii la serviciu, darămite în cuplu, când îți strica casa. Așa că nu strica ca din când în când să vedem cum mai stăm cu energia pozitivă în cuplu, cu undele și pentru a fi verificate corespunzător măcar o dată la 2 luni rezervați-vă un weekend numai pentru voi. Ca să vedeți cum mai funcționează toate astea, dacă mai trebuie unse, pigulite, îngrijite, etc.

Apropo de asta… Eram în autobuzul numărul doi și în spatele meu doi îndrăgostiți discutau:
De ce mă iubești? – întreabă ea…
Pentru că de câte ori mă gândesc la tine, zâmbesc! –îi răspunde el.
Dar tu de ce mă iubești? – întreabă el…
Pentru că de câte ori mă gândesc la tine, prind curaj!– îi răspunde ea.
Am zâmbit. Doamna de lângă mine a zâmbit și ea. Cred că dacă ar fi vorbit mai tare, ar fi zâmbit tot autobuzul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.