Abandonând pentru moment obișnuința de a organiza evenimente doar vinerea, Sorin Poclitaru adună sâmbătă și duminică iubitorii de cultură și folk, pentru două recitaluri de ținută.

Sâmbătă, 05 iulie, recitalul lui Vasile Mardare, prilejuind lansarea ultimului CD al acestuia, “Anii cei mai frumoși”, va fi însoțit de lansarea cărții “Inocenții marii terori” a scriitorului Nicolae Dărămuș şi va avea loc în pizzeria LaBomba. Cu acest prilej, Nicolae Dărămuș va prezenta fotografii și va răspunde întrebărilor celor prezenți. Nu credem lipsit de interes faptul că la acest eveniment este foarte posibil să participe și foarte tânăra cantautoare Ștefania Iacob, ea fiind de altfel legătura cu evenimentul de duminică, când în același loc va concerta îndrăgitul Emeric Imre.

Menționăm că evenimentul de sâmbătă debutează de la ora 18:00, pentru a aloca timp suficient domnului Dărămuș înaintea părții folk a serii.

Extinderea activității Asociației FAIRPLAY și mărirea numărului de membri ai acesteia dă deja rezultate, tot mai mulți cantautori preferând condițiile oferite de aceasta pentru a-și produce CD-urile. În urma colaborării dintre Sorin Poclitaru și Părintele Vasile Mihăilă de la Asociația Fălticeni Cultural, festivalul Folk Fălticeni din acest an este dedicat tinerilor folkiști care își compun propriile cântece, cele mai bune dintre compoziții urmând să fie înregistrate pe un CD.

Urăm celor aflați în weekend la Gura Humorului inspirația de a vizita pizzeria LaBomba.

Vasile Mardare Emeric Imre Nicolae Daramus Stefania Iacob

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.