Cătălina Vartic, președintele executiv al UNPR Suceava a demisionat ieri din partid. Aceasta susține că a luat această decizie, după ce și-a dat seama că planurile de viitor ale partidului, nu mai coincid cu ce își dorea aceasta.

 

La Suceava, PSD nu va face alianță cu UNPR

La nivel local, președintele PSD Cătălin Ioan Nechifor, a declarat că nu va face alianță cu cei din UNPR.

„Noi am luat act de poziția publică a UNPR Suceava, care s-a exprimat la finalul anului trecut,  că își doresc să candideze singuri. Vreau să le mulțumesc pentru buna colaborare și vreau să le doresc succes în activitatea politică. În rest, vom încerca să discutăm punctual cu orice partener posibil”, a spus președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

Totodată, Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat joi, 28 ianuarie, la Sinaia, că social-democrații vor propune UNPR și ALDE încheierea unor acorduri de colaborare la nivel local pentru alegerile locale.

„Nu vom face alianțe electorale cu o altă formațiune politică. Nu facem nici cu PNL-ul, nici cu PMP-ul, nu facem alianțe electorale decât ori cu UNPR, ori cu ALDE. Depinde de cum se înțeleg la nivel local”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.