Președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea, după şedinţa din Suceviţa a Comitetului Executiv Naţional (CExN), a anunțat că va avea loc o evaluare a celor 135 de secretari de stat, câți sunt în prezent în guvernul Mihai Tudose și le-a dat miniștrilor termen „o săptămână-două” ca să-i prezinte o analiză premierului.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că Partidul Social Democrat va reintroduce cardul de membru de partid.
“În ceea ce priveşte membrii de partid, vom reintroduce cardul de membru. A fost o măsură bună atunci şi fiecare coleg din fiecare judeţ o să înceapă să se organizeze, sub coordonarea domnului secretar general Marian Neacşu, pentru a rezolva această problemă cantitativă, iar din punct de vedere calitativ toţi membrii de partid vor fi prinşi în această evidenţă cu specializare, pe niveluri de specializare pe fiecare domeniu pentru ca, într-o perioadă rezonabilă, să avem o gestiune a carierei mult mai implicată”, a spus Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care a avut loc la Suceviţa.
La şedinţă au participat şi premierul Mihai Tudose şi membrii Cabinetului său, fiind făcută o analiză a activităţii actualului guvern, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că lucrurile stau mult mai bine decât în vară.

“În ceea ce priveşte activitatea guvernamentală, lucrurile stau mult mai bine decât în vară, au avut o muncă destul de susţinută în aceste luni şi au recuperat foarte multe întârzieri”, a afirmat Dragnea.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.