Este știut faptul că tinerii se dau în vânt după tehnologie. De fapt, toți cei care am gustat măcar câteva ore experiența unui sistem de operare, fie el Android, iOs sau Blackberry, am fost pe deplin sedus de simplitatea și viteza sa de reacție.

Odată cu noul an, iată că galele de inovație de peste tot din lume au adus în fața publicului tot felul de gadgeturi, care mai de care mai inventive. Cred că pot să spun, fără să greșesc, că mulți dintre voi așteptați, aproape cu sufletul la gură, să vedeți designul noului telefon Galaxy S7. Iată că acesta a fost făcut public ieri, după multe luni de așteptare. Varianta simplă are un ecran de 13 centimentri în diagonală, și dacă nu vi se pare suficient de mare, varianta Edge măsoară nu mai puțin de 14 centimetri. Destul de mare, dacă ar fi să mă întrebați pe mine, însă trendul smartphone-urilor este cel al unui display cât mai mare, în mod ironic.

Noutatea ar fi mai mult la nivel tehnic, pentru că designul nu este foarte diferit de fratele său mai mic. Smartphone-urile sunt echipate cu procesoarele Exynos sau Qualcomm, produse de Samsung. Chiar dacă noile telefoane arată aproape la fel ca linia S6, Samsung a decis să readucă slot-ul pentru cardul de memorie şi să introducă o baterie cu o capacitate mai ridicată.

Perioada precomenzilor a început pentru Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge duminică seară. Prețul pe piața internațională nu se anunță mai mare decât cel de anul trecut al lui S6 Edge, însă fiecare piață națională are dreptul să îl modifice, în funcție de câțiva parametri, astfel că ne putem aștepta la prețuri de peste 3.000 de lei. Un preț cam mare, pe care pasionații de tehnologie îl vor plăti fără să clipească.

Modelele S7 rezistă la apă până la 30 de minute la adâncimi de maxim 1,5 metri şi sunt disponibile în culorile auriu, argintiu, alb şi negru. De asemenea, telefoanele pot fi încărcate wireless şi au instalat cel mai recent sistem de operare Android al companiei Google, Marshmallow.

Desigur, printre noi mai există și acele personaje care vor vrea acest telefon doar pentru a face o impresie puternică asupra altora, pentru că, nu-i așa, aparențele sunt încă la putere în societatea românească. Cu alte cuvinte, vom vedea persoane care vor cumpăra acest telefon, chiar dacă nu îl vor folosi la potențialul său maxim, pentru că nu de asta au nevoie de el.

Este 2016 și imaginea contează parcă mai mult ca niciodată!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.