La Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava joi, 1 noiembrie 2012, începe cea de-a doua stagiune a Teatrului Studenţesc Fabulinus

Tinerii actori din trupa Fabulinus de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, vă invită la o nouă reprezentaţie a piesei “Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare. Spectacolul va marca şi deschiderea celei de-a doua stagiuni a trupei, iar tinerii actori pregătesc şi o piesă a maestrului Matei Vişniec.

“Visul unei nopti de vară” se va juca  joi, 1 noiembrie, de la ora 19.00, în auditorium “Joseph Schmidt”. Reprezentanţii teatrului Fabulinus au anunţat că vor avea noi interpreți în câteva roluri și o coregrafie semnată de Cristina Pătrașcu de la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași. Piesa este pusă în scenă de regizorul Ion Sapdaru. Din  distribuţie fac parte Alex Pahomi, Adrian Crăciunescul, Maria Sutu, Anna Moldovan, Alex Stan, Iuliana Girigan, Andreea Sirean, Alex Huţanu, Silvia Timofti, Mihai Cerneanu, Tatiana Dombrov, Flavius Descariu, Irina Liviţchi.

Biletul costă 5 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.