Ziua de miercuri, 2 septembrie, a fost cu ghinion pentru doi tineri, unul din comuna Capu Câmpului și celălalt din orașul Siret. Persoane necunoscute le-au sustras telefoanele mobile.

Secția 10 Poliție Rurală Păltinoasa, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, despre faptul că în jurul orei 15.00, persoane necunoscute i-au sustras unui minor de 13 ani, din comuna Capu Câmpului, un telefon mobil, prejudiciul fiind de circa 400 lei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, minorul a plecat cu bicicleta la râul Moldova, la marginea satului Capu Câmpului pentru a face baie, iar acolo, și-a lăsat telefonul mobil în buzunarul pantalonului, lângă bicicletă, după care a mers în apă şi când a revenit a constatat lipsa acestuia. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliția orașului Siret, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras unui tânăr de 18 ani din localitate, telefonul mobil, prejudiciul fiind de circa 700 lei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul s-a deplasat la scăldat la râul Siret, împreună cu alți trei tineri, iar acolo, a ascuns telefonul în hainele cu care era îmbrăcat și a mers în apă, iar în jurul orei 18.00, când a intenționat să plece acasă, a constatat lipsa acestuia. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.