Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că, în pofida vremii nefavorabile, a crescut ritmul lucrărilor pe drumurile județene de la zi la zi, se intervine până seara târziu, precum și sâmbăta.

„La sfârșitul acestei săptămânii s-a intrat și pe tronsonul de la Straja spre Brodina și Ulma. Am început lucrările de aici pentru că așa cum este legislația nu putem repara și pe teritoriul orașelor, la Vicovu de Sus, în acest caz, unde primăriile sunt cele care pot să le repare”, a explicat președintele Flutur.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, în județ sunt deschise 21 de puncte de lucru.

„Plombăm drumul Bilca – Frătăuții Noi- Rădăuți, care este puternic avariat. Este un drum care va fi modernizat, s-a scos la licitație pentru asfaltare. Până atunci se fac aceste lucrări de plombare”, a spus Flutur.

De altfel, se lucrează și la o altă porțiune foarte afectată, tronsonul Udești – Știrbăț, iar în zona de munte se lucrează la Moldovița, pe tronsoanele Breaza – Moldova Sulița și Dorna Arini – Șaru Dornei – Panaci.

„Urmează sa intervenim la toate drumurile care au mai rămas de reparat astfel încât, în pofida vremii care nu ne-a ajutat în această primăvară, să aducem în perioada următoare toate drumurile județene la starea normală”, a conchis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.